AВТО - ВИДИН
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Peugeot 308 RC

2 posters

Go down

Peugeot 308 RC Empty Peugeot 308 RC

Писане  Huku Вто Апр 29, 2008 3:32 am

Peugeot 308 RC Z

Peugeot 308 RC ZПървоначално се очакваше да бъде обявена премиерата на концептуалния Peugeot 308 RC Z в Женева, но от Peugeot решиха да направят това на Лисабонското авто изложение. Използвана е линията на Audi TT и Karmann Ghia, като се очаква този автомобил да е победител сред претендентите си в този клас. Официално не е обявено с какви двигатели ще е, но в концептуалния модел се използва 1600-кубиков, 4-цилиндров турбо агрегат от Mini. Версията която ще влезне в сериино производство ще бъде представена през 2009-та година на автоизложението във Франкфурт, а първите автомобили ще видим по улиците през 2010 година.

Галерия: Peugeot 308 RC Z

Peugeot 308 RC 308rczhi026

Peugeot 308 RC 308rczhi024
Huku
Huku
ITAL Mania Vidin
ITAL Mania Vidin

Брой мнения : 2273
Местожителство : София
Професия : CAPO DI TUTTI CAPI

http://www.auto-vidin.com

Върнете се в началото Go down

Peugeot 308 RC Empty Re: Peugeot 308 RC

Писане  Киро Вто Апр 29, 2008 4:28 am

Красавица!

Особено ми харесва задницата. Дори си мисля, че би ходила по-добре за лице на автомобила. Ако + това предницата (или по-точно долната половина - под фаровете) се обърне на опаки и се добавят прилични стопове.... Щеше да е още ПО cyclops

Под прилични стопове имам в предвид такива, които поне малко да се връзват с линиите на фаровете и формата им. В момента за жалост нямат нищо общо и може би това е най-голямата отрицателна черта.

Както и да е... Това са си лично мои размисли и страсти Smile които в никакъв случай не трябва да означават, че колата не е хубава.

Интересно ми е какво мисли автора на темата. Нали се обучава в тази сфера все-пак.
Киро
Киро
OPEL Team Vidin
OPEL Team Vidin

Брой мнения : 2444
Местожителство : ВИДИН
Професия : Носи едни пари до едно място с една кофа
Кара : BMW 320ci E46

http://face-me.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics